<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1640586669231609065\x26blogName\x3dLET+THE+DOOR+SHUT\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nawalyussof.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nawalyussof.blogspot.com/\x26vt\x3d4575979180840095849', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Rely On Me!
| FOLLOW HERE | OLD ENTRY |

Hey! Yesterday at 11 my mom brought me to buy some school's thing. Haha part yang paling best sekali part nak beli snacks la. Wohoooooooo! Sampai sampai rumah je alamakk milo lupa beli EEEE macam mana boleh lupa ni -,- hahaha my bad! Then sampai rumah tu dalam pukul 1 lebih larr. Masuk bilik terus check handphone. Hehe kita tak bawak sebab tengah charge. Ada lahhhh satu message from Adilah yang berbunyi begini ----> 'Nawal tak ikot kitorang hang ke?'. And I was likeeee nak balas tapi baru ingat kredit tak ada. Haha then call Dila pakai phone rumah ... tutt ... tutt ... tuuuuuutttttttt ... *tak angkat* -___- Haa mana kau pergi. Call Tyra plakkk, adik dia si debab tu angkat hahaha :p

Nawal : Hello! Tyra ada?
Him     : Tyra? Tyra dia mandi.
Nawal : Alaaa kkk takpe nanti kalau dia dah habis mandi kata kat dia 
              suruh call KAK NAWAL balik *haha saje tekankan kak nawal tu*
Him     : Okay okay, byeeeeee.

Dalam hati harap ah adik dia bgtau suruh call KAK NAWAL balik. 50% - 50%. Budak budak kot haha tak yakin boleh ingat ke tak. Then pergi solat zuhur. Then .......... macam lama ah jugak tunggu. Amboi lamanya Tyra mandi -,- Call dia balik ... tutttt .... tuttt ... HELLLLLOOOOOOO! Haha hu ha hu ha lah pastu, sengal bukan nak call, Tyra nii. 

Then her mom pick me up at my house around 2.30 like that. Yeayyyy!! Adik dia ada pulak haha budak baru lepas sunat. Pastuuuuu apa lagi, dah sampai makan sambil pong pang pong pang mulut ni tak henti cakap. Agak kuat ah kitorang sembang orang pandang tapi apa nak kesahhhh. Diorang bukan tahu kitorang dah lama tak jumpa anddddddddddddd rindu gilagilagila. 




Yeayyyyyy!! Haha thanks thanks thanks for the day girls. Sumpah dengan korang aku lupa problems aku. Gelak tak habis habis sampai ada abang tak guna mana tah *eee geram pulak bila ingat balik* dia kata, 'gelak je ni kena rasuk ke?' nawal dah macam nak marah la tapi Tyra kata 'diam je Nawal jangan layan'. SPOILLLL GILA LAH! Then ayah ambik dalam pukul 5 camtu. Pastu suruh ayah drive ke bangunan UMNO jap nak jumpa Diana sebab kita beli creepe from her. Kakak dia buat, sedap wohhhhh! Ada durian creepe, chocolate creepe, strawberry creepe and blueberry creepe. Nyum! Nyum! Then ingatkan nak balik rumah tauu sebab tak solat asar lagi heheheh tgk tgk ayah pergi kedai motor. Dari duluuuuu ayah kata dia nak beli motor yang besar tuu apetah namanya tak ambik tauu, not interested. Suddenly ayah kata, 'wani suka motor jenis apa?' wowowowowwww! Dalam kedai tu jugak kita jerit wakaka happy GILAAA habak hang! Then dah belek belek tu confuse whether Ego LC or Nouvo LC. Hmphh! Takpela yahh, kita hold on dulu. Biar wani pikir masak masak dulu iyeee. Hehe ingatkan nawal tak dapat motor tauu sebab  nawal ambik lesen umur 16. Taknaklah pulak mintak, macam tak malu je. Abang kakak sorang satu ada motor betul betul lepas diorang dapat lesen, tapi diorang ambik lesen umur 17. Nawal 16!! So macam kecik lagi untuk ada motor, I MEAN SCOOTERR! Haha. 

Okay, the end. Thanks Allah for the happiest day :)



Nawal Alwani


Windows 7 Up Arrow